Rijopleider Groenendijk

Your License with a smile

Informatie

Tijdens het halen van je rijbewijs komt er natuurlijk heel veel informatie op je af, daarom leg ik je graag uit wat je allemaal kunt verwachten tijdens de rijopleiding. Voor iedere leerling het juiste stappenplan om jou spoedig op weg te helpen. Ik geef persoonlijk advies en 1 op 1 begeleiding bij de theorie. 

Rijopleider Groenendijk geeft als advies mee om zo snel mogelijk de theorie te behalen, om de rijopleiding verder voorspoedig te laten verlopen en je niet voor onnodige kosten komt te staan zoals extra lessen.   

Rijopleider Groenendijk geeft de lessen in 4 blok delen, vanaf de proefles tot aan het rijbewijs. 

Your license with a smile

Stap 1: De proefles

Het rijbewijs begint bij de proefles, deze duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens deze proefles wordt er op een aantal punten gelet: de persoonlijkheid en de motivatie van de leerling, de rijvaardigheid, zoals autocontrole en het verkeersinzicht.

Aan de hand van deze punten zal de rij-instructeur een inschatting proberen te maken van het niveau van de leerling en het aantal benodigde lessen.

Tijdens deze proefles is er  de ruimte om het passende pakket of rij-lessen te bespreken en vragen te stellen die je eventueel hebt na de proefles.

De proefles is ter kennismaking en is geheel vrijblijvend. 

2toDrive_logo

Stap 2: Lesplan

Er wordt aan de hand van de proefles een lesplan opgesteld. Tijdens dit lesplan wordt besproken welk pakket of lessen het beste bij je passen. Ook wordt je rijvaardigheid en de ingeschatte rij-lessen besproken. Aan de hand van dit lesplan kan het behalen van je rijbewijs gaan beginnen.

Stap 3: Rijlessen & Lesmethode

De rij-lessen verschillen tussen de 60 – 90 – 120 minuten. Dit verschilt per leerling en kan de leerling ook zelf aangeven. De lesmethode die wordt gehanteerd tijdens de rijopleiding verdelen we in 4 blokken. De vorderingen die je maakt worden bijgehouden op een instructiekaart. Zodat altijd duidelijk is bij welk blok je bent en wat je hebt behandeld tijdens de rij-lessen. En hoe de vorderingen zijn bij elk blok. In eigen tempo en op niveau van de leerling zorgen we ervoor dat de juiste stappen worden gemaakt volgens deze lesmethode. 

Rijopleider Groenendijk

Rij-procedure in 4 blokken

Blok 1 

Voertuig bediening en beheersing

Blok 2:

Beheersen van eenvoudige verkeerssituaties

Blok 3

Beheersing van complexe verkeerssituaties

Blok 4

Veilige en verantwoorde verkeersdeelname

Theorie Informatie

Rijopleider Groenendijk helpt natuurlijk ook bij de theorie.  Dit kan door middel van

verkeersplein
RG Logo Vraagteken

1 op 1 Theorie pakket

Dit pakket bestaat uit 6 uur Theorie-les. 

Waarin de  auto-theorie in praktijk gecombineerd wordt.  Een aantal uur thuis les en een aantal lessen theorie in de praktijk. (theoretisch rijden)

In eigen tempo en op het niveau van de leerling de  theorie leren begrijpen, zodat je met een zeker gevoel het theorie examen kan halen. 

Website Verkeersbord

Theorie Lessen 1 op 1

Dit zijn 1 op 1 theorie lessen die thuis worden gegeven.  

Extra hulp en begeleiding  met de theorie. In eigen tempo en stap voor stap de theorie leren begrijpen. Aan de hand van het Theorieboek en Oefen examens wordt de theorie uitgelegd. 

Zodat je met een zeker gevoel het theorie examen kan halen. 

Logo Vekabest

Theorie Leer- Middelen

Rijopleider Groenendijk heeft goede ervaringen met de theorie leermiddelen van VekaBest.

Deze leermiddelen zijn duidelijk en overzichtelijk. Doelgericht en in boekvorm of online te verkrijgen. 

De oefenexamens online zijn te vergelijken met het Cbr theorie-examen. En is dus een goede voorbereiding voor het theorie examen. 

Logo Cbr

Theorie - Examen

Rijopleider Groenendijk kan de theorie examens voor je aanvragen, ook kun je hulp krijgen bij het kiezen van het juiste theorie-examen voor jou.